Tjejkvällen på commerce!

Riktigt trevlig kväll med Annichen. Slutade jobbet 17.00 då mötte hon upp mig utanför, sen gick vi och lämnade tillbaka en plånbok som jag hade hittat tidigare på dagen :) Åkte till Tibro och hämta tvillingarna sen in till skövde igen för att dra till maxi! Att gå i affärer med dom, det finns inte i mitt huvud mer, HAHA. fiifaaan, jag och Annichen sprang som idioter efter dom, jösses va snabba dagens ungdomar är! hehehehe, Sen snabbt möta upp kristin och sen till commerce! Fick med mig ett par leggings, ögonskugga och t-shirt från H&M och en tröja från carlings :) 
Fick god mat och sen var det mode visning efter de :P Sen gick vi bara runt och kikade lite, var klara halv 11, då åkte Annichen hem och jag gick upp och vänta på Massi, sen åkte vi hemåt och jag kan säga att sängen va fan inte något att tveka på! mina fötter värkte fy fan, men det vare värt!
Idag blir jobb 13- 23 sen hem och sova och sen upp igen imorn för jobb 7-17! 
Äre någon som vet vad som händer på lörda för jag börjar bli väldigt nervös att jag får sitta hemma hela helgen igen, börjar ju som sagt inte förrän 13 nästa dag så det är bara o hitta någon som kan köra in en till skövde dan efter! Ne nu ska jag börjar gör iordning mig, bilderna från tjejkvällen kommer inom kort!

Onsdaaag.

Strök färdigt mina gardiner och korta av dom så nu ser dom sååå fina ut :) Åkte och tjöta lite med maria och kolla hur långt dom hade kommit i huset. :) Va och hämta massi i skövde vid fem, hon klippte sig och sen åkte vi hem och färga håret på henne, blev chokladbrunt denna ggn :) Mycke fint! Alla hyllor är uppe på väggarna nu, sköönt! Bara soffan som saknas, men den vetifan när den kommer!! Köp aldrig soffa från A-möbler i skövde!! :o Nu kommer älskling snart hem med en kebabrulle med ost i! <3 min favorit!  Äta, göra mackor för morgondagen och sen lägga mig i sängen, kläderna från ellos kom idag också, ska skicka tillbaka två saker men resten var jag nöjd med! :)
Mycke bra! Gonatt!

Då ska man börja jobba nu också..

Imorn börjar jag jobba , sjuk och snorig som jag är, men men.. det går no bra!
Vaknade 3 ggr inatt, inte så farligt faktist, la mig med en halsduk runt halsen men jösses va varmt de blev! XD
strök inte klart alla gardiner igår så jag ska göra de idag, ska åka till sparhuset o köpa tejp först bara, mina gardiner är lite för långa :P Nu ska jag dricka honungsvatten, så det lugnar sig i bröstorgen på mig, heeråå!

Hemoohobby!

Idag har man vart på hemohobby i hjo, hitta massa grejjer, har gardiner till alla fönster i lägenheten nu så nu börjar de likna något :) Riktigt skönt, och soffjäveln har inte kommit än, börjar verkligen tappa tålamodet på dom jävlarna!
ååå, gud va trött jag blir! Stefan har borrat upp lamporna i sovrummet och klockan i köket :) så nu ligger de inte så möe skit på gölvet längre! Jag hoppas att hyllorna i v-rummet kommer upp imorn iaf så man kan börja ställa ut alla lådor härifrån :o
Förkylningen har bara blivit värre så jag ska egenligen bara ligga still men men, ni känner la mig, jag kan inte vara still nånstans, känner varken lukt eller smak längre, det här är förjävligt. och jag som ska börja jobba på torsdag! 
Fiifaaan, nu har jag klagat färdigt, ch ska hoppa in i duschen.. får la se när stefan kommer hem..
Gonatt..

Fira mammi :)

Mamma fyllde år i lördas och det ska firas idag, va och lämna twinsen på dagis och sen hämta lillebror i fagersanna! Nu väntar jag och min lillebror på att Kristin ska komma hem så vi kan åka till hemohobby! Allti lika kul! :D
Får se vad jag hittar däär ;P Ne, nu ska jag och lilebror fortsätta spela wii, hejs!
LÖNEN VA JU INTE ÄCKLIG IALLAFALL!!! <3

Lite kläder jag har beställt från ellos :)

Till mig :)
Till Stefan :)
Och till hemmet :)
Finns mer men orka inte lägga upp allt! :)
Kolla in alla höstnyheter www.ellos.se

Amor Vincit Omnia

Kärleken övervinner allt!
Det är så sant så sant!
Vad skulle jag göra utan dig Stefan?
Jag kan inte beskriva med ord hur lycklig jag är att jag har dig.
Du är min luft, mina andetag.. Utan dig är jag ingenting! Jag älskar dig !


Har vart på Taipak med kristin idag och ätit kinamat! Mumsigtmusigt!
Sen har jag vart runt och kollat i lite butiker och sen städa jag bilen och tvätta den, så nu ären rener och finer :D
Nu ska jag hämta stefan på jobbet sen ska jag göra pannbiff, sås och potatis till min älskling! :)

sjuk :(

Ne usch, nu börjar man bli sjuk på riktigt, helt otroligt! Vill inte.. trodde jag skulle komma undan förkylningen men icke sa nicke. Har knappt sovit något inatt, bli så grinig när jag inte får sovaa! Ska gå fram till ica och köpa nässpray så jag åtminstone får ågon luft! Nu har jag klagat färdigt ;)

Söndagsmyys!

Körde Samia till skövde runt elva och fick umgås lite med min therese samtidigt <3
Stefan drog till Andersson och lana hela natten så jag fick lägga mig själv och vakna själv :(
Men han kom hem runt 11, drog till mammi och hämta min plattång och sen drog vi hem till stefans föräldrar och åt mat :) De var mumsigt. Glömde ställa tillbaka klockan också, typiskt mig :o
När vi kom hem därifrån kom crippa och spela wii och sen gick jag till kristin och hade lite myys :)
Nu är stefan i duschen och jag ska ställa mig och diska och plocka undan, HOPPAS på att våran soffa kommer imorn! :D Sen så ger jag tummen upp om min lön kommer imorn också!!

Malika vill ha den häraa :) Så hon ska söpa den :D
Kommer bli pefekt i vårat vardagsrum :)

http://www.em.com/web/Kampanjer/Webb/Kampanjprodukter/EMMABODA_Ryamatta_133x195-22982.aspx?ArticleID=a0b0ed61-1038-491d-9fa6-602780789976


Nattinatti!

Köpt wii! :)

Vakna vid 10tiden, åkte och käka pizza med stefan och Toompa :)
Efter de bar det av till Töreboda och kika på en 740 :) men den är jag väldigt tveksam över.
Har gjort iordning köket ida så nu äre bara köksbord som fattas. Längtar verkligen till soffan kommer på mån-tis.
Sen köpte jag och Stefan ett wii idag :P det var ett väldigt bra köp! och dessutom för ett väldigt bra pris!
Ikväll kanske man ska bort till Dahlin och kika vad dom har för sig, och sen köra samia till skövde.
Det var de jag hade att skriva idag, pussheerrå!

Dagens..





Syssla: Degat framför datorn
Mat: Spagetti och köttfärssås
händelse: JAG gick fram till ica!
låt: David Guetta Feat Akon- sexy bitch & Takida the things we owe !

NU HAR ÄVEN JULIEE FAN SKAFFAT BLOGG!
http://julieutheim.blogg.se



Sorry!

Nu har jag inte vart inne på ett bra tag, har haft fullt upp med att jobba, flytta, städa och vara social me alla mina vänner och min familj. men nu är jag tillbaka igen och ska börja blogga regelbundet.  :)
jag och stefan har flyttat till en 2:a i riksbyggen, vi trivs riktigt bra hittills, men det finns inte så mycket möbler för hade tänkt och köpa nytt, soffan kommer måndag eller tisdag och vi ska köpa nytt köksbord, vi har fått hemtelefon också :) skitbra! hihi. Allting kommer bli bra när jag väl har fått ordning på allt! :D har massas idéer, ;D

Måste bara säga att det här låten är jävligt skön, repeat :* !



http://www.youtube.com/watch?v=lBH85xp9bvo





RSS 2.0