Jag vill ha semster. Nu! Helst resten av livet!

Nu när sommaren verkligen är här, så önskar man att pengarna rullade in på kontot som vanligt varje månad fast skillnaden är att man bara går hemma och slappar, hur gött sulle inte dä vara?
Skulle ju får massor gjort! men drömma kan man göra!
 
Min lediga vecka blev inte så "ledig" utan fick hoppa in och jobba ändå, katching!!
Mycket man vill göra hemma så jobba på medans man orkar! Dessutom så behövs pengarna mer än någonsin nu!
Tog sen semester i år, augusti fick dä bli! Jag längtar!
 
I fredas kom jag hem runt 4 snåret och fick ösa plankor från kärran som svärfar och stefan hade tagit dän från vedskjulet. 
Varmt som helvete, trodde jag skulle avlida ett tag, tur att en bor som en gör så en kan gå naken om en så vill! Av mä kläderna bara!! Gick och la oss runt elva, stefan somna direkt och även hundarna, alla tre började snarka och där låg jag klarvaken, jag va trött som attan men kunde inte sova! Fick för mig att gå ut och ta lite luft, hade ju varit i solen nästan hela dagen så ja tänkte att det kanske va därför. 
Går ut och ser att garagelampan är tänd (ytterbelysningen), får panik och gömmer mig, tänk om någon är där!
Det gick 10 min och ja stod stilla som ett ljus, sen ser jag att några rådjur kommer lunkande förbi garageuppfarten, åååh! Jag som aldrig har bott i skogen blir ju livrädd för ingenting. Jag testar att lägga mig och sova igen, men inte går dä, utan ligger och gosar med mina hundar som va helt medvetslösa, snacka om att sova djupt! 
Sista ggn jag kollade på klockan var hon 03,07 sen minns ja inget mer, till slut somna ja! ;)
7,50 hör jag hur en lastbil kommer utanför, ja juste det! Svärfar och stefans bror Pontus skulle komma vid 8 tiden och hjälpa till och riva vedskjulet, Dä va bara och hoppa upp, göra sig iordning, mötte Svärmor och Amanda utanför förr och Nu som hade utförsäljning, där fyndade jag allt en del saker, fick även en komplett bikini (i min storlek, helt otroligt) för ynka 100kr, taget!! 
Sen ett shoppingströg på Hemcompaniet, där ja hitta en enorm tennisboll! DEN SKA JA HA!
Elvis är helt tokig i bollen, vilket bra köp!
 
På kvällen kom Pontus och Annika, vi spelade kubb, badminton, kortspel och sen tände vi grillen! För och fira lite extra så gjorde jag årets första jordgubbstårta! Åh va gott det va! Efter att ha kört Lchf i 2 månader nu så satt den mitt i prick! Ångrar inte en tugga!
 
 



RSS 2.0