Alice kommer idag :D

Gick upp klockan elva,  lite skönt  att få sova ut. Hoppa in i duschen, och tog i silverschampot! Det blir bara bättre och bättre för varje gång :) Att jag inte har köpt de innan så många ggr jag har blekt mitt hår och blivit missnöjd.;O
Kollade ut på balkongen och då såg jag dethär! vetifan vad det är men det kom bara mer och mer! Helt otroligt!












Idag har jag städat lite grann för Alice kommer idag :D Klockan sex ska jag iväg till moa i mölltorp för hon har fyllt år :)
Åskar som bare den ute, är ju livrädd!! Ska snart börja med maten, idag blir det hamburgare med bröd :)
Det är ju så himla gött :D

Ungdomscentret i 2 h, pust!

Idag har man varit på möte mellan 9.00-11.00, jätte kul! Man sitter i ett litet rum med ca 7-8 personer, hur dålig luft som helst! men nu behöver jag inte gå dit på 2 veckor, och då ska vårat CV vara klart. Har ju fått skriva om de bara för vi har börjat med den här kursen. Men det blev bra mycket bättre.. Värdet i kursen börjar ta form, det är skönt, så man inte bara går dit och inte orkar lyssna på vad de pratar om, och sen går hem igen, helt onödigt. men det är mycket man ska fylla i ;O
Får hoppas på att man får ett jobb så snart som möjligt!

Här kan du skapa ditt CV:
http://www.avstamp.nu/html/public/cvskaparen/steg_1.aspx

Silverschampo is the shit ;)

Idag har jag vart i Falköping med massi och handlat mat på willys och ätit på donken med stefan.
Alice gjorde slingor på mig när jag var i jönköping, och jag blev helt gul i hövet, men nu så har jag för första gången köpt silverschampo till håret, så jag schamponera de med det förut och jag ser redan hur mycket bättre det har blivit!
Har suttit hos mamma i stort sett halva kvällen och ätit lite godis och kikat på tv, myyys.
Ikväll blire te och gå och lägga sig tidigt för imorn har jag möte med ungdomscentret! jätte kul! Eller inte..
Ha de fint,

Confused!

Idag har jag inte gjort så värst mycket, har vart i fagersanna hos pappa och hämtat post.
Ikväll äre falköpingscrusing, har funderingar på att dra dit men vetifan om jag har lust o åka dit.
Har också lite funderingar och dra till jönköping igen,  har ju ändå inget för mig. :O Får se vad som händer och sker ;)

Back on track!

Nu har jag äntligen kommit hem från Jönköping. Kände att jag behövde komma iväg lite. Så jag tog bilen till jönköping där min kompis Alice bor, eller ja, rättare sagt hennes mamma bor. Har haft riktigt kul. Har aldrig kört själv så himla långt, och det är en bra bit, hennes mamma bor i Öxnehaga, vilket är i huskvarna och jag har aldrig varit där förut. Körde inte fel en enda gång, riktigt stolt, följde bara skyltarna, ringde till Alice när jag va där och det visa sig att jag hade parkerat 200 meter ifrån där hennes mamma bor. Riktigt STOLT kan jag säga! Helgen bestod av att handla massa skit på Ikea, kolla utsikten, krogen, slinga håret och träffa Ewan m.fl. Kommer verkligen åka dit snart igen, hade så himla trevligt! 



Utsikten över hela jönköping!



<33


This could be the start of something new.

Jag förstår inte vart allt kommer ifrån, jag kan inget säga för du kommer aldrig att förstå vad jag menar, du kommer aldrig tro på mig. Du vill mig bara väl men jag klantar till de som vanligt. Jag vill dig egentligen inget illa, förstår inte själv vad jag håller på med. Det är som du har sagt hela tiden, du har haft rätt. jag har inte kunnat inse sanningen, därför har jag alltid kunnat neka den. Du är inte som alla andra, du har allt detdär som ingen annan har. Jag vill kunna säga vad jag tycker och kunna göra som jag vill, men nu får jag ta konsekvenserna, jag vill börja om från ruta 1 med allt, men det går inte de heller. Som man bäddar får man ligga! Mitt liv har gått åt helvete! O inte fan finns de nån "riktig vän" som man kan prata med.Varför kan inte allt bli som förut? Är så himla trött på det här.  Fuck all this crap!



RSS 2.0