spöken, gympa och guitar hero!

Hamen, idag har jag vart ute och gått med Line, vart lite städning också. :p
det behövs de med ibland! Men nu till de jag ska komma fram till!
Jag och creek har upptäckt att det spökar i vårat hyreshus som vi bor i! och det är inte lite de heller.
När jag hade skjutsat stefan till jobbet vid 6 imorse, så gick jag in i trappuppgången, det var helt knäpptyst. jag öppnade dörren till lägenheten, går in och när jag stänger dörren börjar det dunka som fan, och det låter som en hel armé springer upponer för trapperna och smäller i dörrarna, jag blir livrädd, slänger av mig jackan och springer in i sovrummet! Det har låtit så i flera veckor, hela nätterna, men jag har aldrig reagerat för jag har trott att det har varit grannarna, har liksom ignoerat de på något vis.
Creek kom hem till mig runt 3-tiden och då hörde vi samma sak igen, vi sprang upp på vinden fort som fan för o kolla om det var någon där, men nej. det var kolsvart och iskallt! jag stängde dörren lika fort, och sen gick vi därifrån. Chattade med en kompis på facebook och hon ska flytta in till sin pojkvän i huset brevid, och där gör det likadant! Hon säger att det låter som saker åker ner på golvet men när de går dit för o kolla va det var så är det inget, lamporna tänds och släcks och blinkar ibland, VA ÄR DET HÄR????
Jag börjar bli riktigt rädd och jag vill flytta om jag inte får reda på vad det är !

bor jag i ett jävla spökhus!?

Efter creek hade vart nere så åkte jag till fagersanna och hämta min lillasyster på dagis, och sen åkte vi på gympa i ransberg! sen rocka jag och min lillasyster fett på guitar hero, haha




hon kan hon med, hon kommer bli lika cool som sin syrra ;)





Alma tog min kamera och började ta kort, en liten mediatös <3


Going!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback